Vyndávačka

*Tento příšpěvěk se měl původně jmenovat Jaxi mě vyndali, ale když jsem dnes mrknul na blog a koukam na titulek o 2 příspěvky níže, musel jsem to trochu pozměnit.*

Schválně nepíšu o oslavě příchodu nového roku. Jednak by to bylo tak trochu klišé a druhák bych stejně nebyl schopný napsat něco, co by mělo hlavu a patu vzhledem k mému stavu po slušnou polovinu večera. Raději tedy přejdu až k Novému roku a pobavím vás storkou, která se stala při malé afterparty s lidma, se kterýma jsem sdílel skupinovou jízdenku do Olomouce.

Všechno pravděpodobně začalo při čekání na trambalalajku kdy jsme začali probírat co všechno se událo v noci. Nakonec jsme se dostali i k těm částem večera, které jsem si nepamatoval (vzhledem k mému stavu ležmo se zavřenýma očima) a pak i k částem, které jsem si nepamatoval například z důvodu nízké koncentrace krve v alkoholu. Po několika uvěřitelných storkách jsme se dostali až k tomu, kdy jsem dobrovolně sdělil, že v tuto chvíli bych zřejmě uvěřil čemukoliv.

Jen o pár minut později toho skupina využila. Bez předchozí domluvy nebo alespoň znamení a bez viditelné známky zlomyslnosti začali rozvíjet teorii. Jejich vyprávění trvalo pouhých 10 minut, ale mi to případalo spíše jako několik hodin.

Začal jsem se na sebe dovídat … ale co už. Zasvěcení vědí a ostatní se to zřejmě taky doví. Podstatné je, že po těch 10 minutách jsem snad poprvé v životě zažil paniku v pravém slova smyslu. Ten večer jsem byl vyndaný jako nikdy a dokonce jsem chvíli uvažoval, že místo do oblíbeného podniku na matonku se půjdu raději zahrabat někam hodně hluboko.

Kdybych se předtím nedověděl nejednu pravdivou informaci, ze kterých jsem byl také nemálo zděšen zřejmě bych tomu vůbec nevěřil. Alkohol je holt svině. A nejen alkohol.

Z celé této situace a také z důvodů tomu předcházejících jako například vysoké útraty nebo ztráta chuti na pivko sem se rozhodl, že omezím pití alkoholu jenom na největší akce a tímto příspěvkem se chcu vyhecovat.

Hurá kupředu do roku 2008 a neotáčejme se zpět!