Internet a známosti

Tento extra prodloužený víkend byl ve znamení Diabla. Prakticky 3 dny v kuse jsem nevstal od PC a pařil D2. Přes internet. Už mi z toho začalo hrabat, taxem si řekl, že bych mohl napsat přispěvek do blogu.

Už si přesně nevzpomínám, kde jsem se setkal s internetem poprvé, ale tipuju to na školu. Chaty byly třídní nr.1 stránka. I já jsem se zapojil. Tedy mimo jiné. Ani přesně nevím, co jsem tam dělal. Hledal nové přátelé? Balil kočky? Pamatuju si z toho množstí chatů, které jsem prošel akorát xChat a Gigachat a chat k Dračímu Doupěti.

Tam jsem našel prvního známého přes internet. Začali sme vytvářet stránky a aktivně se scházeli. Občas o víkendu jsem u něj přespal a do noci sme tvořili a vymýšleli. No přespával, přes samé sezení na internetu a programování sme se k odpočinku ani nedostali. Takže jsem se domů vracel neskutečně ospalý. Hmm, moje první zkušenosti s HTML.

Časem se to ale zvrhlo v noční koukání na filmy a paření her. Ale pořád sem se vracel domů stejně ospalý. Nakonec sme se dlouho neviděli a teď se mi akorát ozve, když něco potřebuje.

Další člověk byl další hráč DrD. Byl u nás na schůzce jenom jednou a pak už se neukázal. Nám bylo v průměru 16 a mu bylo 22. Asi sme ho vystrašili. Pravda, DrD uměl perfektně.

Čas plynul a člověk se dostal k webovým hrám. Něco takového je jako stvořeno pro seznamování. Primární účel tedy není ani tak seznámit se, ale zahrát si, jenže to pak přechazí k tomu, že člověk chce zjistit, s kým vlastně hraje.

Spousta srazů a menší či větší známosti jsou na světě. Někteří pak hrajou ty hry už jenom kvuli těm známým.

Nakonec jsem se dostal k jedné,na které jsem se i já chtěl angažovat. Po nějaké době sme začali pořádat srazy, pravidelně co 1/3 roku u jednoho z nás.

Mno a dneska sem strávil skoro celý den s jedním z nich na hlasové komunikaci. Stejně jako včera. A i předevčírem.

A hrali sme Diablo II.

A příští víkend jedu na sraz Diabla.